The Cloud

/Users/adolfoverano/Desktop/P9/PARCELA DR. FEDRIANI.dwg

The project is built under a cover, the cloud, where two pieces meet, the library for the elderly and the playroom. The location of these two parts converge towards the main square where is the focus of the activity. The new topography to create a space to rest seated and be able to contemplate the square from a general area. The new square is below the level of the ground floor that makes the separation into two plants: the movement area and playground.

El proyecto está formado bajo una cubierta, la nube, donde se encuentran dos piezas, una biblioteca para personas mayores y una ludoteca para niños. La situación de estas dos piezas convergen hacia la plaza principal donde se centra la actividad. La nueva topografía pretende crear un espacio de graderío con el fin de poder parar y descansar, contemplando la plaza desde un ámbito general. La nueva plaza queda por debajo del nivel de la circulación lo que hace que se provoque la separación en dos plantas: la zona de movimientos y la zona de juegos.

/Users/adolfoverano/Desktop/P9/PARCELA DR. FEDRIANI.dwg/Users/adolfoverano/Desktop/P9/PARCELA DR. FEDRIANI.dwg/Users/adolfoverano/Desktop/P9/PARCELA DR. FEDRIANI.dwg

Anuncios